Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Internationele inzet voor 'brandje' op schip

Toegevoegd: 19-08-2007, 12.25 uur
Door: Maximaal Multimedia & Roland de Jong

SAS VAN GENT - Diverse Nederlandse en Belgische brandweerploegen zijn zaterdagavond uitgerukt voor een 'brandje' op een groot tankschip.

De ploegen werden opgepiept nadat rond 19.10 uur was opgemerkt dat er veel rook kwam vanaf het schip, dat op dat moment bij Sas van Gent lag. Omdat niet duidelijk was hoe groot de brand was, werd direct groot materieel ingezet.

Brandweerwagens uit Sas van Gent, Terneuzen en het Belgische Zelzate werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Van Nederlandse zijde werden vier voertuigen ter plaatse gestuurd. De Belgen stuurden vijf voertuigen.

Ter plaatse bleek dat het ging om een loze melding; de rook was afkomstig van een dieselmotor. De brandweerlieden konden dus binnen korte tijd weer inrukken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren