Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto te water voor Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 20-08-2007, 12.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Voor Restaurant de Gevangentoren aan de Boulevard de Ruijter in Vlissingen is maandag aan het einde van de ochtend een auto te water geraakt.

De eigenaar van het bestelbusje had het voertuig op de glooijing bij het strand gezet. Toen hij korte tijd later omkeek was zijn voertuig van de dijk gereden en dreigde de auto weg te drijven in de zee. Kortdaad ingrijpen van de Vlissingse strandwacht kon dit voorkomen.

Met behulp van de lier aan de jeep van de strandwacht kon het busje op zijn plaats worden gehouden. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft vervolgens een extra kabel aan de auto bevestigd om deze naar boven te kunnen te trekken.

De auto heeft door de aantasting door het zoute water vermoedelijk zware schade opgelopen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren