Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Gewonde bij kettingbotsing Middelburg

Toegevoegd: 20-08-2007, 15.27 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een kettingbotsing op de Schroeweg in Middelburg is maandagmiddag één persoon gewond geraakt.

Rond 14.50 uur kwamen door nog onbekende oorzaak twee personenauto's, een bestelbus en een vrachtwagen met elkaar in botsing ter hoogte van het bedrijvenpark Veldzigt. Ten minste één persoon raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Door de aanrijding werd de weg in de richting van de A58 tijdelijk afgesloten tussen het kruispunt bij de wijk Veldzigt en het kruispunt van de Schroeweg met de Statenlaan en de Vrijlandstraat. Dit zorgde voor veel oponthoud aan beide zijden van de Schroebrug.

De Stadsgewestelijke brandweer heeft het wegdek samen met de Gemeente Middelburg gereinigd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft alle bij de aanrijding betrokken voertuigen weggesleept. De totale schade is nog niet bekend.

Even na 16.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren