Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Hoog energetisch letsel na ongeval in Aagtekerke

Toegevoegd: 12-08-2003, 23.21 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
AAGTEKERKE - Dinsdagavond vloog een personenauto uit de bocht op de Groeneweg nabij Aagtekerke.

De auto raakte vermoedelijk in een slip en vloog vervolgens zo'n 20 meter door. In de auto zat één persoon, welke hoog energetisch letsel opliep (neurotrauma). Toen de ambulancedienst ter plaatse kwam bleek het slachtoffer niet bekneld te zitten.

De brandweer van post Domburg werd wel gealarmeerd omdat het slachtoffer niet goed te bereiken was en omdat de persoon mogelijk uit de auto geknipt zou moeten worden.

Gelukkig was dit laatse niet het geval en kon het slachtoffer binnen redelijk korte tijd met de wervelplank uit de auto worden gehaald. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis in Vlissingen, alwaar een EHBO-team gereed moest staan om de gewonde op te vangen.

De zwaarbeschadigde auto is door een familielid van het slachtoffer met een shovel opgetild en afgevoerd. De politie kwam overigens met twee voertuigen ter plaatse.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd en kwam ter plaatse met een tankautospuit en de OVD.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren