Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bekneld bij ongeluk

Toegevoegd: 23-08-2007, 09.14 uur
Door: Maximaal Multimedia & Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing op de Bernhardweg Oost in 's-Gravenpolder is donderdag één persoon bekneld komen te zitten. Hij raakte zwaargewond.

Na een voorrangsfout op de kruising met de Baarlandsezandweg kwam de bestuurder van een personenauto rond 07.45 uur in botsing met een bestelbus, welke werd bestuurd door een 37-jarige man uit Yerseke.

De brandweer van 's-Gravenpolder werd ingezet om één persoon uit zijn auto te bevrijden. De traumahelikopter uit Rotterdam was ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren.

Het slachtoffer, een 34-jarige man uit Heinkenszand, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn exacte verwondingen en toestand zijn niet bekend.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren