Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Spetterend vuurwerk op tweede dag Sail

Toegevoegd: 24-08-2007, 23.36 uur
Door: Maximaal Multimedia & Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vrijdagavond als afsluiting op de tweede dag van Sail De Ruyter even na 22.30 uur een spetterend vuurwerk losgebarsten.

Rond de Vlissingse skyline was het behoorlijk druk. Ook in de omgeving zochten mensen een plekje op om van het spektakel te genieten.

De organisatie verwacht in totaal 200.000 toeschouwers. De verkeersdienst van de ANWB heeft vrijdag aangegeven daardoor op de Zeeuwse wegen de nodige drukte te verwachten.

Het evenement duurt nog tot en met zondag. Dan is ook het hoogtepunt: een grote vlootschouw voor de kust. Het programma vindt u op www.400jaarmichielderuyter.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren