Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mishandeling in cafe centrum Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2007, 19.23 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Omstreeks 23.55 uur gisteravond vond een mishandeling plaats in een café aan de Markt in Middelburg.

Naar aanleiding van deze mishandeling zijn vier mannen aangehouden, variërend in leeftijd tussen 22 en 35 jaar. Zij zijn allemaal afkomstig uit Middelburg. De mishandeling startte in het café, hier werden de vechtersbazen naar buiten gegooid, maar zij kwamen later terug om verhaal te halen.

Hierop kwamen er cafébezoekers naar buiten en achtervolgden de verdachten. Even later konden twee verdachten, 22 en 25 jaar oud, worden aangehouden op de Penninghoeksingel. Een derde verdachte is buiten bewustzijn aangetroffen in de Stadhuisstraat in Middelburg.

Wat er met hem gebeurd is is nog niet duidelijk. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De vierder man kwam zich melden op het politiebureau en is daar aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren