Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Tholenaar ernstig mishandeld in Goes

Toegevoegd: 26-08-2007, 19.25 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Gisteravond rond 22.23 uur werd een 18-jarige Tholenaar door een groepje van drie jongens ernstig mishandeld.

De Tholenaar zat, samen met zijn 17-jarige vriendin, in zijn auto. Hij zag een tweetal fietsers niet aan komen rijden over het Geldeloozepad en moest hiervoor hard op de rem. De fietsers voerden geen verlichting en de Tholenaar sprak ze hierop aan.

Kennelijk waren de fietsers hier niet van gediend en ze stapten af. Ze begonnen meteen te schelden en te roepen. Er kwam een stelletje aangelopen uit dezelfde richting als waar de fietsers vandaan waren gekomen. De jongen liep meteen op de Tholenaar af en begon hem te slaan en te schoppen. Hierop stapte de vriendin uit de auto en trok beide jongens uit elkaar.

De ‘lopende’ jongen sloeg haar toen in haar gezicht. De Tholenaar en zijn vriendin zijn toen weer in de auto gaan zitten en toen kwamen de vechtersbazen op de auto aflopen. De auto werd ook niet ontzien, want daar werd tegenaan getrapt. Hierdoor is de auto beschadigd.

Meteen hierna vertrokken de belagers in de richting van Goes Noord. De 18-jarige jongen heeft verwondingen aan zijn armen, ook heeft hij pijn in zijn buik. Zijn vriendin is gewond aan haar armen en lip.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren