Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wegdek over ruim 2 kilometer vervuild met oliespoor

Toegevoegd: 28-08-2003, 10.19 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Omstreeks 17:33 werd de stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg gealarmeerd voor een hulpverlening zonder spoed (prio 2).

 

Op de Oude Kleverskerkseweg in Arnemuiden zou een lang spoor liggen van een vloeistof.  Het spoor bleek hier niet te lopen, maar van nabij de Arnebrug tot de spoorwegovergang Kanaalweg-Nieuwlandseweg.

 

Eigenlijk betrof dit het gebied voor de Middelburgse post "Overloper", maar omdat de alarmering fout was moest de klus geklaard worden door de brandweerlieden van post Arnemuiden.

 

Al met al lag er dus over een stuk van zo'n 2 kilometer een zeer lang oliespoor. De brandweer was pas rond 20:15 klaar met de klus.

 

De brandweer kreeg assistentie van de gemeentewerken (2 voertuigen) en zelf zette zij een tankautospuit (4534) en een personeelsbusje (4514) in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren