Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe voertuigen voor brandweer Tholen

Toegevoegd: 29-08-2007, 23.23 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers & Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Woensdagavond zijn door de brandweer bij het gemeentehuis in Sint-Maartensdijk twee nieuwe blusvoertuigen en een dienstvoertuig in gebruik genomen.

De nieuwe voertuigen kwamen met zwaailicht en sirene de Markt opgereden en stelden zich vervolgens voor het gemeentehuis op. Binnen werden de sleutels aan de burgemeester overhandigd, waarna aan het eind van de avond gelegenheid was om de voertuigen te bezichtigen.

De nieuwe voertuigen vervangen de huidige blusvoertuigen van de blusgroepen Tholen en Sint-Maartensdijk die respectievelijk 15 en 21 jaar in gebruik waren. De nieuw bluswagens zijn beiden een Mercedes Atego 1326 en opgebouwd door Carrosserie Touw te Bergen op Zoom.

Het nieuwe dienstvoertuig, een Ford Transit, zal worden gebruikt voor oefeningen en opleidingen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren