Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Twee gewonden bij frontale botsing Kapelle

Toegevoegd: 31-08-2007, 16.48 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Donderdagmiddag om 16.05 uur zijn op het Spoorpad in Kapelle een bromfietser en een fietser met elkaar in aanrijding gekomen.

Een 14-jarig meisje uit Kapelle fietste in een groepje van Goes naar Kapelle. Ter hoogte van de spoorwegovergang bij het Verlorenweegje wilde ze een voor haar rijdende groep inhalen. Vanaf Kapelle reed daar juist een 28-jarige Goesenaar op zijn bromfiets richting Goes.

Een aanrijding was niet meer te voorkomen. Beiden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het meisje had verwondingen aan haar gezicht en mogelijk een hersenschudding. De man heeft vermoedelijk ook een hersenschudding opgelopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren