Weerbericht:
geleidelijk van het zuiden uit vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravan over de kop op Philipsdam in Bruinisse

Toegevoegd: 09-01-2005, 20.33 uur
Door: Politie Zeeland

BRUINISSE - Op de Philipsdam te Bruinisse is zaterdag om 12.30 uur vanwege de harde wind een caravan over de kop geslagen.

Een 60-jarige Duitse automobilist reed in zijn personenauto met daarachter een caravan in de richting van Sint Philipsland. Nadat hij net de sluizen gepasseerd was sloeg de harde wind op de caravan. Hierdoor schaarde deze, kwam dwars op de weg te staan, rolde over de kop en kwam in de berm terecht.

De personenauto werd ook meegesleurd maar werd niet beschadigd. Doordat de harde wind de berging van de caravan bemoeilijkte en het gevaar opleverde voor het wegverkeer, is een tweede voertuig ernaast gaan rijden om de harde wind op te vangen.

Hiervoor is het verkeer komende uit Sint Philipsland tijdelijk omgeleid via de langzaamverkeersweg. Het verkeer uit Bruinisse is tijdelijk stilgelegd. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750