Weerbericht:
Van het zuidwesten uit bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto te water op A58 ter hoogte van Arnemuiden

Toegevoegd: 09-01-2005, 20.34 uur
Door: Politie Zeeland

ARNEMUIDEN - Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is zondagmorgen om 07.00 uur een 29-jarige automobilist uit Vlissingen van de weg af geraakt en met zijn voertuig in het water terechtgekomen.

De man is waarschijnlijk is slaap gevallen en in een bocht, rechtdoor, het water in gereden. De auto kwam op zijn kop in het water terecht en de bestuurder kon, door uit een portierraam te klimmen zich bevrijden.

De man is vervolgens naar een woning in Arnemuiden gelopen en daar heeft men de politie en de ambulance gebeld.  Hij is met onderkoelingsverschijnselen en verwondingen aan zijn hele lichaam overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto is door een takelbedrijf uit het water gesleept en is total loss. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750