Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij vechtpartij in horecagelegenheid Goes

Toegevoegd: 09-01-2005, 20.38 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In de nacht van zaterdag op zondag zijn een viertal personen gewond geraakt bij een vechtpartij in een horecagelegenheid in Goes.

Een 29-jarige Goesenaar is naar aanleiding hiervan op de Oostwal in zijn woonplaats aangehouden. Men trof hem aan met een hevig bloedende hoofdwond. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en aldaar behandeld. Na behandeling is hij verhoord en ingesloten. Een 19-jarige inwoner uit de gemeente Borsele is met een hoofdwond opgenomen in het ziekenhuis.

Een 24-jarige inwoner uit de gemeente Kapelle heeft lestel aan zijn hand opgelopen en een 19-jarige inwoner uit de gemeente Borsele heeft lestel aan zijn nek opgelopen. Deze laatste kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis.

De oorzaak van de vechtpartij is vooralsnog niet bekend. Het onderzoek is nog gaande.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750