Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijden na verkeersongeval op N61 in Vogelwaarde

Toegevoegd: 11-01-2005, 16.55 uur
Door: Politie Zeeland

VOGELWAARDE -De politie zoekt getuigen van het volgende voorval: Op de N61 in Vogelwaarde heeft gisterenmiddag rond 17.12 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

De bestuurder van een bedrijfsbus reed, rond dat tijdstip, op voornoemde weg, in de richting van Terneuzen, en moest plotseling uitwijken voor een tegenligger die op zijn weghelft kwam rijden.

De oorzaak hiervoor was totaal niet duidelijk. De bestuurder reed de berm in en kwam tegen een boom tot stilstand. De “veroorzaker” van het ongeval is doorgereden.

Getuigen van dit voorval worden verzocht zich te melden bij de politie in Terneuzen, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750