Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Ongeval met beknelling op N289 in Kruiningen

Toegevoegd: 11-01-2005, 16.58 uur
Door: Politie Zeeland

KRUININGEN - Op de N289 in Kruiningen heeft vanmorgen omstreeks 06.44 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 22-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal gewond is geraakt.

De vrouw reed in haar auto en verleende op het kruispunt met de Hoofdstraat geen voorrang aan een 55-jarige automobilist uit Middelburg die op een voorrangsweg reed. De vrouw raakte bekneld in haar personenauto en moest uit haar benarde positie bevrijd worden door de brandweer.

Zij is overgebracht naar het ziekenhuis, na controle kon de vrouw het ziekenhuis weer verlaten. De Middelburger klaagde over een pijnlijke rug. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggesleept omdat zij zwaar beschadigd waren.

Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750