Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jager gewond bij jachtongeval in Hulst

Toegevoegd: 15-01-2005, 20.08 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - In de Nassauput, gelegen aan de Parallelweg West in Hulst, vond zaterdagmorgen rond 10.30 uur een ongeval plaats waarbij een jager in zijn been geschoten is.

Bleek dat er een driftjacht gedaan was in het riet nabij de Nassauput. De jagers liepen door het riet toen plots 1 van hen in een gat met modder trapte waardoor hij wegzakte en viel. Doordat hij viel ging zijn geweer af. Het schot hagel raakte de persoon die naast hem liep, een inwoner uit Gent (verdere gegevens niet bekend), in de knie.

Éé van de jagers heeft eerste hulp verleend. De opgeroepen heli (vanuit Brugge)heeft het slachtoffer naar het AZ St. Jan in Brugge gebracht.

De man was niet in levensgevaar. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren