Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Rene Kuyt komt met vierde brandweerboek

Toegevoegd: 01-10-2007, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - René Kuyt komt nog deze maand met een vierde boek in zijn reeks 'Alarm voor de 830'.

Kuyt, geboren in Vlissingen, begon op zijn twaalfde bij de jeugdbrandweer van de Scheldestad. Later werd hij daar ook vrijwilliger. In 1995 ging hij aan de slag bij de beroepsbrandweer van Helmond. Eind jaren negentig begon hij met het schrijven van boeken met brandweerverhalen. Dit jaar verschijnt dus het vierde deel in zijn serie.

Net als bij de eerdere delen bestaat de inhoud van 'Uur van de waarheid' uit een twintigtal verhalen uit het leven van Kuyt. Het boek zal hetzelfde van opzet zijn als de eerder verschenen delen. Ook dit boek is goed te lezen zonder de inhoud van de eerdere delen te kennen. Het vierde deel bevat, hoe verwonderlijk, 112 pagina's. Er staan in totaal 38 foto's in het boek.

'Uur van de waarheid' komt rond 10 oktober uit. Voorinschrijven kan via de website www.alarmvoorde830.nl. Via deze link vindt u een promotievideo van het vierde boek.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren