Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie rolt drie hennepkwekerijen op

Toegevoegd: 02-10-2007, 16.32 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - In de gemeente Hulst heeft de politie vandaag drie hennepkwekerijen opgerold.

In een leegstaand pand aan de Zoutestraat in Hulst werd een kwekerij aangetroffen van 491 hennepplanten, deels volgroeid. In verband hiermee werden twee mannen uit Hulst aangehouden. Zij zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Door de Delta is aangifte gedaan van illegaal stroomgebruik.

Aan de Polenstraat in Clinge werd in een schuurtje bij een woning een kwekerij aangetroffen van 128 hennepplanten. Deze planten waren bijna oogstrijp. Tegen de eigenaar, die ter plaatse werd gehoord, is proces-verbaal opgemaakt. Ook hier werd illegaal stroom afgetapt.

In de kelder van een pand aan de Oude Kaai werd een kleine kwekerij van 34 plantjes aangetroffen. In het pand was niemand aanwezig. Alle hennepplanten alsmede de benodigde appartuur zijn in beslag genomen en vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750