Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Botsing tijdens file na autobrand Terneuzen

Toegevoegd: 03-10-2007, 22.37 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Woensdagmiddag rond 12.30 uur vond er op de Tractaatweg in Terneuzen een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken raakten.

De voorste auto, bestuurd door een 68-jarige man uit Drongen, moest remmen voor een file die op de Tractaatweg stond. De twee auto's die achter hem reden, bestuurd door een 40-jarige man uit Zeewolde (middelste auto) en door een 53-jarige vrouw uit Axel (laatste auto), konden niet meer op tijd tot stilstand komen. Er was alleen materiële schade.

De file die op de Tractaatweg stond was ontstaan door een autobrand (rond 11.55 uur). Om de auto, die aan de voorzijde geheel in brand stond, te blussen werd het verkeer in beide richtingen stil gezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren