Weerbericht:
Onbewolkt en kleine kans op een ondiepe mistbank, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schouwenaar opent brandweerkazerne

Toegevoegd: 04-10-2007, 15.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg start de landelijke brandpreventiweek zaterdag 6 oktober met een open dag op de nieuwe brandweerpost aan de President Rooseveltlaan in Middelburg.

Om 09.30 uur wordt de post officieel geopend door burgemeester Schouwenaar van Middelburg. Tussen 10.00 uur en 12.30 uur krijgen bezoekers de gelegenheid de post te bezichtigen. Ook worden er verschillende demonstraties gegeven op het gebied van brandbestrijding en hulpverlening. Zo wordt getoond hoe een tankautospuit en een ladderwagen samenwerken bij het bestrijden van een brand.

Personeel van de post zal aanwezig zijn om uitleg te geven. De afdeling brandpreventie is aanwezig om mensen te informeren over de maatregelen die genomen kunnen worden om brand te voorkomen.

De brandweer nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op de post.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750