Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 319 km

'Geen kinderlokker actief in gemeente Sluis'

Toegevoegd: 04-10-2007, 18.16 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - De afgelopen dagen is in de gemeente Sluis het gerucht ontstaan dat er kinderen van basisscholen lastig werden gevallen door een bestuurder van een witte auto.

Onderzoek heeft uitgewezen dat er sprake is van een onterecht gerucht. Bij de politie zijn enkele meldingen binnengekomen dat kinderen werden lastiggevallen. De politie heeft een ongeveer 10-jarig meisje nader gehoord. Hieruit is gebleken dat deze melding op een misverstand beruste.

Verder is door een basisschool in Aardenburg een waarschuwing naar de ouders gestuurd. Deze waarschuwing lijkt het tegenovergestelde te hebben bereikt. Bij ouders en kinderen ontstond hierdoor een extra onveiligheidsgevoel.

De politie wil middels dit bericht een duidelijk signaal afgeven dat er onterecht onrust is ontstaan rondom dit fenomeen in Sluis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren