Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieplader met rupskraan in de sloot

Toegevoegd: 05-10-2007, 09.48 uur
Door: Omroep Tholen & Lourens Riemens

OUD VOSSEMEER - Een tractor die met een dieplader een rupskraan vervoerde is woensdagavond in de berm terecht gekomen.

De tractor maakte rond 19.30 uur op de doorgaande weg bij Oud-Vossemeer plaats voor een tegenligger. De tractor kwam met zijn banden in de berm en zakte langzaam weg. Volgens de bestuurder gleed de dieplader langzaam in de sloot. De rupskraan viel op zijn zijkant.

Enkele delen van de dieplader scheurden af. Er werd een grote telekraan gebeld om de kraan en dieplader uit de sloot te hijsen. Ondertussen was er een verkeersopstopping ontstaan omdat de weg geheel versperd was. De dieplader is total loss.

Het vergde veel kracht om de grote rupskraan uit de sloot te hijsen. De eigenaar sprak nog van geluk omdat de rupskraan niet op de cabine kant is gevallen. De schade aan de kraan viel mee. Na een stremming van 2,5 uur was de weg weer vrij.

Er zijn geen hulpdiensten ter plaatse geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren