Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Man gooit met stenen en uit bedreigingen

Toegevoegd: 05-10-2007, 23.36 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Vrijdagmiddag rond 17.50 uur heeft politie Zeeland een 18-jarige man uit Goes, aan de Singelstraat in Goes, aangehouden wegens mishandeling en het gooien van stenen naar mensen en een bus.

Tussen 16.15 uur en 17.45 uur liep de 18-jarige man vanaf Overzuid naar Goes-Zuid en via de Beukenstraat richting het station. Op deze route bedreigde hij mensen en gooide met stenen naar gebouwen, voertuigen en voorbij fietsende mensen. Ook een vrouw met een kind achterop de fiets werd door de man bekogeld met stenen.

Op het station sloeg hij een meisje met een fles en pakte een kruk van een gehandicapte vrouw af om vervolgens haar 9-jarige kind ermee tegen het hoofd te slaan.

De politie verzoekt de vrouw met kind achterop de fiets, andere benadeelden (die nog geen aangifte hebben gedaan) en getuigen zich te melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren