Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Opendag bij de brandweer Nieuwdorp aan de Havenweg

Toegevoegd: 15-01-2005, 20.36 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWDORP - Vandaag is er door de Brandweer Nieuwdorp aan de Havenweg een open dag georganiseerd. 


Tijdens deze dag wilde de brandweer Nieuwdorp en de omgeving kennis laten maken met het brandweervak. Tevens was deze dag bedoeld om vrijwilligers te werven, momenteel zijn er dertien leden, aanvulling met een aantal leden is welkom.

De kazerne was open vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen kon de brandweerkazerne en het brandweer voertuig bezichtigen.

Tijdens deze dag waren er diverse demonstraties van de brandweerlieden, er werd onder andere een ongeval met beknelling nagespeeld en de kinderen konden een vuurtje blussen.

Bij de open dag stond ook de 4393. Per abuis werd vermeld dat dit een nieuw voertuig was. Dit is incorrect: het betreft een reserve OVD-voertuig. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren