Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Dodelijk ongeval op Langeweg bij Axel

Toegevoegd: 11-10-2007, 07.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Omroep Zeeland & Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval op de Langeweg (N258) in Axel is donderdagmorgen een 31-jarige automobilst uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.


De automobilist reed rond 07.00 uur in dichte mist op een vrachtwagen. De 30-jarige trucker, woonachtig in de Belgische gemeente Oosterzele, wilde bij een parkeerhaven keren toen hij vast kwam te zitten in de berm.

In de berm
De truck kon niet meer loskomen en door de dichte mist was de stilstaande vrachtauto nauwelijks zichtbaar voor andere weggebruikers. De omgekomen automobilist kon niet meer op tijd remmen en schoof met zijn auto onder de truck, net naast de cabine. Hij reed op dat moment vanaf de Tractaatweg in de richting van België.

De N258 bij Axel werd direct na de aanrijding afgezet. Het verkeer uit België kan omrijden via Hulst. Het verkeer uit de richting van Terneuzen kan omrijden via Zaamslag. Rond 10.30 uur kon de weg weer volledig worden vrijgegeven.

Voor zover bekend raakte de trucker niet gewond.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren