Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Zinkend zeiljacht van ondergang gered in Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2003, 00.06 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Zaterdagavond werd in Vlissingen groot alarm geslagen toen een zeiljachtje in problemen kwam voor de Vlissingse boulevard en dreigde te zinken.

 

De brandweer rukte met groot materieel uit: een hulpverleningswagen, een tankautospuit, de OVD en twee waterongevallenwagens.

 

Ook rukte de reddingsbrigade uit met de Vlissingse 3419 en de gezamenlijke strandjeep van de reddingsbrigade/brandweer. Daarnaast rukten diverse politie-eenheden en de KNRM reddingboot "Zeemanshoop" uit Breskens uit naar het incident.

 

De zeilboot is naar de Vlissingse loodsbotenhaven gebracht, waar de boot is vastgelegd en een nader onderzoek is ingesteld. De hulpdiensten bleven geruimte tijd ter plaatse en het gehele incident trok behoorlijk wat bekijks.

 

De oorzaak hiervan is de kermis die momenteel wordt gehouden in de Zeeuwse havenstad.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren