Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 119 km

Auto's in beslaggenomen bij grote controle

Toegevoegd: 12-10-2007, 20.51 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de A58 bij Rilland een grote verkeerscontrole gehouden. Er werden 62 bekeuringen uitgedeeld. Twee auto's werden in beslag genomen.

Het verkeer werd door agenten naar de parkeerplaatsen het Scheld en het Rak geleid. Hierna werden diverse controles uitgevoerd. Twee personben bleken geen rijbewijs te hebben. Achttien anderen konden geen geldig rijbewijs tonen. Zeven personen konden geen kentekenbewijs laten zien.

Er waren ook technische mankementen. Zo werden zeven bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten met te gladde banden, acht boetes voor geen of slechte verlichting. Ook bleek vier keer de APK verlopen te zijn en drie keer was het keuringsbewijs niet voor handen. Eén automobilist reed onverzekerd rond.

Er werden ook een paar opmerkelijke gebreken geconstateerd. Zo had één auto had een gebarsten voorruit en had een andere auto te donkere ruiten. Verder werd er ook één boete gegeven aan iemand die in een laadruimte lag te slapen. Twee truckers bleken te lang achter elkaar gereden te hebben.

De belastingdienst nam twee auto's in beslag vanwege een belastingschuld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren