Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Uniformberoependag op Markt Middelburg

Toegevoegd: 13-10-2007, 09.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Markt in Middelburg is zaterdagmiddag de jaarlijkse uniformberoependag gehouden.

Tussen 10.00 en 16.30 uur gaven leden van van het Korps Mariniers, de Landmacht, de Koninklijke Marine en de Luchtmobiele Brigade uitleg en informatie. Ook was er van alles te doen. Zo konden kinderen geschminkt worden in legerkleuren en konden mensen het ook tegen elkaar opnemen in een schietwedstrijd.

Klimtoren
Voor de durfals was er op de Markt ook een klimtoren neergezet. Ook was er een parcours waarbij mensen diverse opdrachten moesten uitvoeren, zoals zichzelf een aantal keer opdrukken. De deelnemende organisaties werden bijgestaan door leerlingen van het ROC Zeeland. Het ging om leerlingen van de instroomopleidingen Defensie en Brugjaar Politie.

In tegenstelling tot bij de vorige edities was de Zeeuwse politie dit jaar overigens niet vertegenwoordigd op de Markt. Dit kwam door de landelijke politiedag die tegelijkertijd werd gehouden. Volgende keer is de politie waarschijnlijk wel weer present.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren