Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Nieuwe bluspakken officieel gepresenteerd

Toegevoegd: 16-10-2007, 16.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG – In Middelburg zijn dinsdagmiddag de nieuwe bluspakken van de brandweerkorpsen Stadsgewest Vlissingen/Middelburg en Veere officieel gepresenteerd.

De burgemeesters van Middelburg, Veere en Vlissingen kregen op de kazerne aan de Stromenweg in Middelburg alledrie een eigen jas uitgereikt. Deze kunnen zij dragen wanneer zij ter plaatse gaan bij calamiteiten. Hierdoor zijn zij extra herkenbaar voor publiek en hulpverleners.

De nieuwe pakken, welke werden geleverd voor Mekkey, zijn al enige tijd in gebruik. De pakken, welke oorspronkelijk uit Engeland komen, zijn inmiddels uitgebreid getest. Dit gebeurde onder andere op het trainingscentrum in Vlissingen. Ook zijn de pakken inmiddels gebruikt bij diverse oefeningen en echte calamiteiten.

Alle oude bluspakken zullen niet meer worden gebruikt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren