Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman bedreigt 12 jarig meisje in Axel

Toegevoegd: 17-10-2007, 15.01 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een bedreiging die plaatsvond in Axel maandag rond 14.45 uur in de Magrette en dinsdagochtend, voordat de scholen beginnen, bij Albert Heijn in Axel van een 12-jarig meisje.

Een 12-jarig meisje fietste op het fietspad achter het dorpje Magrette toen er een jongen voor haar op het fietspad ging staan en haar begon uit te schelden. Hij zei dat ze de volgende ochtend bij Albert Heijn in Axel moest staan met haar portemonnee.

Als zij er niet zou staan zou de jongen naar haar huis komen. De volgende ochtend ging het meisje naar Albert Heijn en gaf de jongen de portemonnee.

Het signalement van de dader: negroïde type, 1 meter 80 lang, klein dun snorretje, jonger dan 20 jaar. Hij was gekleed in een wit vest met blokjes/figuurtjesmotief waarvan hij de capuchon op zijn hoofd droeg en een spijkerbroek. De dader reed op een oude bruine herenfiets.

Politie zeeland verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren