Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 88 km

Overval op winkel aan Oranjeplein in Veere

Toegevoegd: 17-10-2007, 22.32 uur
Door: Politie Zeeland

VEERE - Woensdag omstreeks 19.30 uur werd een 53-jarige medewerker van een winkel aan de Markt in Veere door een onbekende persoon overvallen.

De overval vond plaats in het magzijn aan de achterzijde van de winkel, dat gelegen is aan het Oranjeplein. De 53-jarige man, die zijn bestelbus had geparkeerd naast de toegangsdeur en van daaruit het magazijn inliep, werd daar korte tijd later door de onbekende overvallen.

Bij de worsteling die hierbij ontstond kreeg de 53-jarige man enkele klappen op zijn hoofd. De overvaller, waarvan alleen bekend is dat hij een kapuchon of kap droeg, zag kans om wat op de grond gevallen geld op te rapen voordat hij er vandoor ging.

De 53-jarige is met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien op of in de omgeving van het Oranjeplein. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren