Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bejaarde man rijdt tegen gevel van woning

Toegevoegd: 19-10-2007, 16.25 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - Vrijdagmorgen rond 11.00 uur is op de Jannewekken een 85-jarige automobilist tegen de gevel van een woning gereden.

De man kwam aanrijden over de Gasthuisboomgaard en verleende op het kruispunt met de Jannewekken in eerste instantie voorrang aan een van rechtskomende personenauto. Deze auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland, sloeg linksaf de Gasthuisboomgaard in.

Op het moment dat de auto voorlangs reed, gaf de 85-jarige man plotseling vol gas waarna hij eerst de auto van de 38-jarige vrouw raakte en daarna tegen de gevel van een woning tot stilstand kwam. De 85-jarige bestuurder bleef ongedeerd maar zijn vrouw die naast hem in de auto zat, werd met pijn op de borst voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750