Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaar gewond bij ongeval IJzendijke

Toegevoegd: 20-10-2007, 11.48 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - Op de Mollekotweg in IJzendijke raakte vrijdag om 21.40 uur een 21-jarige automobilist uit de gemeente Sluis bij een eenzijdig ongeval zwaar gewond.

De man reed in de richting van de Watervlietseweg en verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hij botste tegen een rij palen en sloeg over de kop. De auto kwam ondersteboven op het wegdek terecht en de man werd uit het voertuig geslingerd.

Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Brugge gebracht. Het ongeval werd gemeld door een passant die in dezelfde richting reed en plotseling voor hem op de weg de auto op ondersteboven zag liggen met de bestuurder ervoor.

De politie is op zoek naar een mogelijke andere getuige van dit ongeval. Deze persoon, die in een rode auto (mogelijk een Peugeot) reed, kwam uit de richting van de Watervlietseweg en is waarschijnlijk gestopt bij de disco La Mar. Deze mogelijke getuige wordt verzocht contact met de politie op te nemen en te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren