Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Auto te water in Vlissingen: geen inzittenden

Toegevoegd: 13-09-2003, 23.59 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Rond 22:58 werd vrijdagavond de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg gealarmeerd voor een waterongeval.

 

Bij de fuik van de PSD zou een auto in het water liggen, de PSD kon hierdoor niet afvaren. Daarop werd een surveillancewagen van de politie op pad gestuurd maar nog voordat deze ter plaatse kwam gaf de Alarmcentrale toch maar een alarmering voor de waterongevallenwagens 4580 en 4581.

 

Ook werd de tankautospuit 4531 ter plaatse verzocht. Ook de Officier van Dienst alsmede twee ambulances kwamen ter plaatse. Toen vier brandweerduikers het voertuig en de omgeving geinspecteerd hadden bleek dat zich niemand meer in de auto bevond en werd het sein "waterongeval meester" gegeven.

 

Zoals gebruikelijk bij een auto te water hebben de duikers de kentekenplaat van de auto gehaald en deze afgegeven aan de politie. De politie heeft de eigenaar nagetrokken en deze ter plaatse laten komen.

 

Volgens PSD-personeel is de auto vermoedelijk tussen 17.00 en 19.00 in het water geduwd. Waarom dit is gedaan is nog onduidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren