Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Tegen hek en paaltje na voorrangsfout

Toegevoegd: 26-10-2007, 22.16 uur
Door: Politie Zeeland

KORTGENE - Op de kruising Kortgeenseweg / Emelissedijk in Kortgene gebeurde vrijdag omstreeks 16.00 uur een verkeersongeval.

Een 52-jarige automobilist uit Goes reed over de Kortgeenseweg, komende uit de richting Kortgene. Hij sorteerde voor om linksaf de Emelissedijk op te rijden maar moest eerst voorrang verlenen aan een uit tegengestelde richting komende 55-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland.

Een achter de 52-jarige man rijdende, uit de gemeente Noord-Beveland afkomstige 50-jarige bestuurder van een bedrijfsauto kon niet tijdig stoppen en de twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing.

De vrouw moest daardoor naar rechts uitwijken en reed in de rechterberm tegen een paaltje dat vernield werd. De 52-jarige Goesenaar kwam tegen een schrikhek tot stilstand, hierdoor werd het hek vernield.

De drie auto's raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren