Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Verkeersongeval op Poortdijkstraat in Brouwershaven

Toegevoegd: 16-01-2005, 21.50 uur
Door: Politie Zeeland

BROUWERSHAVEN - Omstreeks 19.31 uur gisteravond heeft op de Poortdijkstraat in Brouwershaven een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 33-jarige bromfietser uit Zierikzee gewond is geraakt aan zijn schouder.

De 33-jarige Zierikzeeenaar reed, met zijn brommer, door een bocht en reed, vermoedelijk, op de verkeerde weghelft. Hierdoor kwam hij frontaal in botsing met een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen Duiveland, die hem tegemoet kwam.

Van de 33-jarige werd vermoed dat hij onder invloed van alcohol aan het verkeer had deelgenomen. Daarom is, in het ziekenhuis, van de man een bloedproef afgenomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren