Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Prijzenregen door brandpreventieweek

Toegevoegd: 27-10-2007, 16.58 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Tijdens de Nationale Rookmelderdag die zaterdag werd gehouden, werden in de gemeente Tholen diverse prijzen uitgereikt.

Een notaris van de Brandwondenstichting had een adres aan de Pilootweg in Stavenisse getrokken als gelukkige winnaar van een prijs van 250 staatsloten. Een delegatie van de brandweer, bestaand uit brandweercommandant Koos de Feijter en preventiemedewerker Arco Kunst en een medewerkster van de brandwondenstichting gingen zaterdagmiddag op pad om de prijs te overhandigen.

De familie Klippel kon laten zien dat zij een werkende rookmelder hadden en kregen daarom de prijs overhandigd. Tijdens de trekking op 5 november zal blijken of er op de loten ook een prijs is gevallen.

Posteractie
Naast deze landelijke actie werd er namens de Veiligheidsregio Zeeland ook een provinciale brandpreventie-actie gehouden. Op scholen in de gehele provincie Zeeland werden posters uitgereikt. Uit de adressen die de poster ook daadwerkelijk hadden opgehangen werd per gemeente een winnaar getrokken.

In de gemeente Tholen was de familie Van Houdt uit Oud-Vossemeer de gelukkige. Twee leden van het gezin zullen binnenkort met een zweefvliegtuig een tochtje maken over de provincie. In de gemeente Veere ging de prijs naar een gezin uit Westkapelle. De Hulster prijs ging naar Samme Doedee uit Ossenisse. De prijs van de gemeente Goes ging naar Stephan en Luc de Lange uit Kattendijke. Familie Hage uit Wemeldinge won de prijs van de gemeente Kapelle.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren