Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Tweede verdachte verkrachting opgepakt

Toegevoegd: 29-10-2007, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft de voortvluchtige verdachte van de dubbele verkrachting die dit weekeinde plaatsvond in Vlissingen opgepakt. Dat meldt de politie in een persbericht.

De man, een 40-jarige Vlissinger zou in de nacht van vrijdag op zaterdag samen met een 36-jarige vriend uit Zoetermeer meisjes van 16 en 18 jaar oud meerdere keren hebben verkracht. Ook werden de twee mishandeld en werden zij tegen hun wil vastgehouden in een woning.

Aan de situatie kwam een einde toen het 16-jarige meisje wist te vluchten en de politie kon waarschuwen. Toen die vervolgens een inval deed kon alleen de 36-jarige worden aangehouden. De Vlissinger wist te ontsnappen en bleef enige tijd onvindbaar voor de politie.

De 40-jarige man kon maandag aan het einde van de middag in de boeien geslagen worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren