Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Zware aanrijding op Veerseweg Middelburg

Toegevoegd: 31-10-2007, 23.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Veerseweg in Middelburg heeft woensdagavond een zware eenzijdige aanrijding plaatsgevonden.

Door onbekende oorzaak reed de bestuurder van een Audio A3 rond 22.50 uur tegen een paaltje op een vluchtheuvel. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een grote lantaarnpaal. Door de botsing ontploften de airbags van de auto en brak onder meer de achterruit. Omwonenden schrokken van de klap en namen meteen polshoogte. Voor de zekerheid werd de ambulancedienst gewaarschuwd. Voor zover bekend raakte er echter niemand gewond.

De auto werd weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen. Medewerkers van de gemeente Middelburg hebben het wegdek ter plaatse schoongemaakt. Een medewerker van energiebedrijf Delta heeft de lantaarnpaal, die in twee stukken was gebroken, van elkaar losgeknipt en de paal zelf dichtgemaakt met tape. De politie begeleidde het verkeer gedurende de opruimingswerkzaamheden.

Het is overigens niet de eerste keer dat er op dit gedeelte van de Veerseweg een fikse botsing gebeurd. Begin 1996 gebeurde er bijvoorbeeld een soortgelijke botsing.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren