Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 76 km

Visser in problemen voor kust Westkapelle

Toegevoegd: 04-11-2007, 15.34 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Zondagmiddag om werd de bemanning van de reddingboot Uly uit Westkapelle opgepiept voor een visbootje dat kampte met motorproblemen ter hoogte van het ijzeren torentje bij Westkapelle.

Ter plaatse bleek dat de cylinderkop van het kleine bootje was gescheurd en verder varen niet mogelijk was. Daarom werd een sleepverbinding tot stand gebracht en werd het bootje richting de Roompotsluis bij Neeltje Jans gebracht, de plaats waar de visser zijn bootje te water had gelaten.

Na een klein uurtje slepen waren de beide boten op de plaats van bestemming. De visser besloot ter plekke om donateur te worden van de KNRM.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren