Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij middelbrand Hengstdijk

Toegevoegd: 05-11-2007, 14.59 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Bij een woningbrand aan de Zuiddijk in Hengstdijk is maandagochtend flinke schade ontstaan. Er werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ingezet om het vuur te blussen.

De bewoonster had rond 11.15 uur ontdekt dat er sprake was van rookontwikkeling op haar zolder. Toen de brandweer arriveerde kwam de rook al vanonder de dakpannen. Tijdens een binnenaanval zette de brandweer twee stralen hoge druk in. Op de zolder was op dat moment sprake van zware rookontwikkeling.

Omdat niet precies duidelijk was waar het vuur zich bevond werd een warmtebeeldcamera ingezet. Om de vuurhaard te bereiken moest de brandweer een gat in het dak zagen. Met een hoogwerker werd daarna een extra straal ingezet.

De woning liep aanzienlijke schade op. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend. Er raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren