Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Onderzoek naar verkoop softdruk

Toegevoegd: 05-11-2007, 20.44 uur
Door: Politie Zeeland

NIEUW-NAMEN - Door politie Zeeland is in samenwerking met de Belgische politie te Beveren in september en oktober jl. in het kader van het project Houdgreep onderzoek gedaan naar de verkoop van softdrugs in Nieuw-Namen.

Door deze actie is de toename van overlast in Nieuw-Namen een halt toegeroepen. Het onderzoek vond plaats omdat het vermoeden bestond dat er vanuit een café in Nieuw-Namen softdrugs werden verkocht aan met name Belgische personen.

Na samenwerking door de Nederlandse en Belgische politie werden eerst verschillende personen in België aangehouden en verhoord. Op 30 oktober jl werd het betreffende café doorzocht waarbij werd vastgesteld dat het vermoeden juist was.

Van de daar aanwezige klanten werden softdrugs in beslaggenomen. Ook de aanwezige handelsvoorraad en een aanzienlijk geldbedrag werden in beslaggenomen. De persoon die de softdrugs had verkocht, bekende de feiten en werd aangehouden en in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren