Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Man zwaar gewond na val van pijlerbrug

Toegevoegd: 07-11-2007, 21.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Bij een ongeval langs de N57 ter hoogte van de Oosterscheldekering is woensdagavond een 41-jarige Rotterdammer zwaar gewond geraakt.

Rond zeven uur werd er gemeld dat er ter hoogte van Neeltje Jans iemand vanaf de pijlerbrug naar beneden was gevallen. In eerste instantie was niet precies duidelijk waar de man zich zou bevinden dus werd met enkele politievoertuigen en een ambulance een zoekslag gemaakt. Ook de KNRM rukte met een reddingsboot uit, maar heeft geen hulp kunnen verlenen.

Uiteindelijk werd het slachtoffer gevonden en bleek dat hij van circa vier meter hoogte vanaf de parallelweg, over de reling, op de onderhoudsbalk van de pijler was gevallen.

De man is met verwondingen aan zijn rug en been per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren