Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsvondst bij grote controle Terneuzen

Toegevoegd: 10-11-2007, 10.07 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond diverse boetes uitgedeeld bij een controle rondom de coffeeshops in Terneuzen. Er werd ook een hoeveelheid wiet in beslag genomen.

Tussen 17.00  en 22.00 uur werd het verkeer van en naar de shops gecontroleerd. De politie deelde onder meer een boete uit aan een man die lopend onderweg was van Zelzate naar een coffeeshop. Hij kreeg een boete omdat hij over de N62 liep, wat niet is toegestaan.

Eén persoon bleek niet handsfree te bellen. Een ander reed over een doorgetrokken streep. Ook waren er boetes voor het niet dragen van de autogordel en het niet voeren van goede verlichting. Eén persoon had zijn mistverlichting aan. Een ander overschreed de maximumsnelheid in de bebouwde kom.

De politie wist ook zeven automobilisten na hun bezoek aan de coffeeshop staande te houden. Er werd in totaal 35 gram wiet aangetroffen. De drugs is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren