Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Twee brandmeldingen in Stadhuis Veere

Toegevoegd: 10-11-2007, 13.42 uur
Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

VEERE - De brandweer is vandaag twee keer uitgerukt voor een automatische brandmelding in het Stadhuis van Veere.

Vannacht om half twee ging het alarm voor de eerste keer af en rukte de brandweer met één blusvoertuig uit. Ter plaatse is een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat de melding veroorzaakt werd door een te lage druk in de sprinklerinstallatie.

Vanmorgen om tien over half twaalf ging het alarm voor de tweede keer af. Ook hiervoor is de brandweer van Veere uitgerukt. Wat de oorzaak van deze melding precies is geweest is niet bekend.

Het Veerse Stadhuis wordt overigens niet meer als zodanig gebruikt. Het pand staat echter wel in de top 100 van Nederlandse UNESCO-monumenten. Tegenwoordig wordt het Stadhuis door de gemeente alleen nog gebruikt als trouwlocatie. De gemeente zelf zetelt tegenwoordig in Domburg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren