Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugdbrandweerlieden strijden in Kruiningen

Toegevoegd: 11-11-2007, 17.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Diverse Zeeuwse jeugdbrandweerploegen zijn zaterdag onderling de strijd aangegaan tijdens de jaarlijkse Zeeuwse jeugdbrandweerwedstrijden. Deze werden dit keer gehouden in Kruiningen.

De juniorenploegen moesten een brand bestrijden in een bedrijfspand. De jeugdleden moesten twee stralen afleggen en één slachtoffer redden. Het team van Goes/Borssele presteerde het best op deze baan. Zij werden eerste, gevolgd door Middelburg 1 en Westerschouwen 1.

Voor de aspirantenploegen was een autobrand in scene gezet waarbij ook sprake was van slachtoffers. Het blussen van de brand werd bemoeilijkt omdat de waterwinning op grote afstand lag en er ook kans was op uitbreiding. Ook was er een gastank aanwezig. Westerschouwen behaalde op deze baan de eerste plaats.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren