Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer grote brand bedrijfspand Middelburg

Toegevoegd: 11-11-2007, 20.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een bedrijfspand aan de Hertzweg in Middelburg is zondag rond 19.20 uur een zeer grote brand uitgebroken. Het pand, gelegen op industrieterrein Arnestein, is volledig uitgebrand. Er zijn geen slachtoffers gevallen.

Toen de brandweer arriveerde bij het pand van Fabory had het vuur al flink om zich heengegrepen. De vlammen kwamen op dat moment al op meerdere punten uit het complex. Ook was er sprake van forse rookontwikkeling. Binnen korte tijd stortten enkele muren in.

De brandweer heeft groot materieel ingezet om het vuur te blussen. Acht brandweervoertuigen en veertig brandweerlieden zijn uitgerukt om de brand te blussen. Het vuur was rond 21.00 uur onder controle. Naast het pand zelf is ook één auto beschadigd door de brand. Overslag naar omliggende panden, trucks en andere auto's kon worden voorkomen.

Er zal nog onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van de brand. De gemeente heeft de omgeving afgezet met dranghekken. Burgemeester Schouwenaar is ter plaatse geweest om zich op de hoogte te stellen van de brand. Energiebedrijf Delta heeft de gastoevoer naar het pand afgesloten.

Het nablussen zal nog zeker enkele uren duren.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren