Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bromfietser gewond na aanrijding Kuitaart

Toegevoegd: 11-11-2007, 19.24 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong

KUITAART - Op de Hoefkensdijk in Kuitaart vond zaterdag rond 10.00 uur een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een auto.

Een 39-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst reed over de Hulsterweg en wilde links afslaan, de Hoefkensdijk op. Zij zag over het brom-/fietspad een bromfiets aan komen rijden maar dacht hier nog voor te kunnen gaan. Tijdens het afslaan reed de bromfiets tegen de linkerzijkant van de auto.

De bromfietser, een 17-jarige jongen uit de gemeente Hulst, kwam ten val. Hij werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Hij had een hersenschudding en last van zijn arm en benen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750