Weerbericht:
geleidelijk van het zuiden uit vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dief slaat buschauffeur in Renesse

Toegevoegd: 12-11-2007, 16.51 uur
Door: Politie Zeeland

RENESSE - In de bus van Oude Tonge naar Renesse vond zondag omstreeks 20.40 uur een handgemeen plaats tussen de chauffeur en een passagier.

De passagier, een 17-jarige inwoner van de gemeente Hulst, had samen met een vriendin in Rotterdam een kaartje gekocht, maar was dit verloren. Toen zij in Oude Tonge instapten moesten zij een kaartje van tien euro kopen.

Aangekomen op het Sas wilde de 17-jarige zijn geld terughebben en probeerde een greep in de geldla te doen. De 51-jarige chauffeur sloeg zijn hand weg en duwde hem de trap af. De jongen gaf hem daarop twee vuistslagen in het gezicht en ging er daarna met zijn vriendin vandoor.

Hij werd die avond omstreeks 23.00 uur aangehouden en ingesloten in Torentijd. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750